הדברה במסעדות ובתי קפה

הפרשות מכרסמים הם אחד הגורמים להרעלות מזון

טיפול משולב הכולל מניעה ניטור יקטין משמעותית את הנגיעות

לחרקים ומכרסמים יכולת העברת מחלות וזיהום מזון

מוניטין מושג בעמל רב

מוניטין של מסעדות ובתי קפה מושג בעמל רב

מוניטין של מסעדות ובתי קפה מושג בעמל רב, הבעלים של המסעדה / בית הקפה שוקד ומשקיע בהקמת המקום עיצובו וקביעת התפריט הייחודי.

לקוח שנתקל במסעדה בתיקן (ג'וק) או במכרסם חווה אכזבה גדולה, הבעלים נדרש לפיצוי ולקוח זה לא יחזור.

ביצוע הדברה משולבת במסעדות הכרחי ומחייב שיתוף פעולה של  הבעלים ביישום פעולות מניעה וניקיון שיאפשרו פעולות ניהול מזיקים יעילות.

סקר פערי תשתיות ומפגעי הדברה

סקר פערי תשתית

סקר פערי תשתית:

מכרסמים ותיקנים מעבירים מחלות ומהווים גורם סיכון משמעותי למזון המוגש ולאדם שצורך אותו.כחלק מתכנית המניעה וניהול המזיקים, אנו מבצעים סקר סיכונים ומפגעי תשתית המאפשרים התפתחות וחדירה של מכרסמים תיקנים וחרקים זוחלים לשטחי המסעדה / בית הקפה ומוגש דוח' המלצות תיקון מעשיות להקטנת סיכון זה , הסקר יכלול גם את הסיבות והגורמים למשיכת המזיקים למקום.

מערכת ניטור ולכידה

מערכות ניטור ולכידה לתיקנים וחרקים זוחלים:

בהקמת מערכת הדברה יותקנו מערכות ללכידת תיקנים וחרקים זוחלים.

מלכודות ניטור ספציפיות  לתיקנים יוצבו במטבחים, אזורי ההכנה והמחסנים.

מתקנים ייעודיים (תחנות מוגנות אבק) ובהם מלכודות דבק  לעכברים, תיקנים וחרקים זוחלים אחרים יוצבו במסעדה.

טיפול בפיתיונות וריסוסים במערכת הביוב

במקרים בהם נמצאה נגיעות במוניטורים לתיקנים יבוצע טיפול נקודתי בפיתיון ג'ל רשום ע"י משרד להגנ"ס לטיפול בתיקנים.  הטיפול בג'ל פיתיון יבוצע ביישום מושכל במקומות שאינם יוצרים סיכון לבטיחות המוצר.

אם קיימת מערכת הביוב היא תרוסס על פי תכנית העבודה הייחודית שנקבעה למקום, הטיפול במערכת הביוב נדרש למניעת התפתחות נגיעות תיקן אמריקאי וחדירתו דרך מערכות הביוב והניקוז למסעדה / בית הקפה.

מערכות ניטור ללכידת חרקים מעופפים "חרקנים"

המערכות מיועדות ללכידת זבובים, עשים, חיפושיות טבק ומגוון חרקים מעופפים אחרים, אנו עושים שימוש במגוון חרקנים בעלי אישור מכון התקנים.

החרקנים הם הטובים מסוגם. יכולות החרקן נמדדות בזמן הנדרש למשיכה מהירה של החרק אל לוח הדבק ונטרול הסיכון.

לחרקנים המקצועיים נורות מוגנות שבר לביטול הסיכון משבר זכוכית.

ברשותנו חרקנים בעלי תקן בטיחות חשמל IP 45/65 לאזורים רגישים.

מערכות אילו בנויות מנורות UV ולוח דבק שלוכד את החרקים בשלמותם ומאפשר ניטור יעיל.

מערך תחנות האכלה סטנדרטיות  לטיפול במכרסמים

בהקמת מערכת הדברה במסעדה/ בית הקפה יותקנו חיצונית, אם ניתן בטיחותית תחנות האכלה המכילות פיתיון למכרסמים, הפיתיון שיוצב יהיה מאושר ורשום לטיפול במכרסמים ע"י משרד להגנ"ס.

כל התחנות שלנו הם קשיחות ונעולות, על התחנות יופיע שלט אזהרה ומספר, התחנות יועלו על מפת הדברה.

במסעדות שממוקמות באזורים פתוחים ויש סיכון בטיחותי לאדם ולבעלי חיים לא יותקנו תחנות האכלה, במקומות אילו תבחן האפשרות להצבת מיתקנים ובהם מלכודת קטילה מהירה (קפיץ), מלכודת כלוב ואמצעים מכאניים ולא כימיים אחרים.

לחברת איתן עמיחי ניסיון רב במניעה וטיפול במסעדות ובתי קפה.

פנה אלינו לתיאום ביקור 1800-877-777.

מזיקים רלוונטיים

חרקי מזון

מעופפים

מכרסמים

חרקים זוחלים

טלפון חרום: עמוס לביא 054-303-8585

שעות פעילות המשרד: 08:00 – 16:00

      1-800-877-777 להזמנות

משרדים ראשיים:

האגוז 4, אזה"ת חבל מודיעין

ת.ד. 918 שוהם 6085001.

פקס: 077-345-5131

טל: 1800-877-777

שרותים

ג'וקים
פרעושים וקרציות
פשפשים
נמלים
עש
חרקי עץ
יתושים
ציפורים

תפריט נגישות