טכנולוגיות חדשות לתעשייה, שיטות חדשות

הדברת חרקי מזון

נגיעות של חיפושית טבק – אינדיקציה לבעיית ניקיון

6-10 שעות טיפול בחום בטמפ' 55 מעלות ישמיד את כל דרגות החרק

50% ירידה בנזק למוצר וחו"ג שימוש בפרומונים מדויקים לזיהוי מוקדם

פרומון לניטור ולכידה

mst-trap

כלים חדישים לניטור וזיהוי מוקדם

הקמת מערכת ניטור וזיהוי מוקדם של חרקי מזון/מחסן.

הקמת המערכת תבוצע לאחר ביצוע סקר סיכונים באזורי הייצור האריזה ומחסני חו"ג ותוצ"ג, איתור האזורים בהם קיים פוטנציאל להתפתחות נגיעות, קביעת מטריצת הניטור הנדרשת שתשקף את מצב הנגיעות הקיים מוקדם ככול שניתן.

המערכת בנויה ממלכודות פרומון לכידה וניטור בהם: מוניטורים ספציפיים, משולבים וריצפתים.

איכותם של המוניטורים ויכולתם למשוך את החרק קריטית להשגת זיהוי מוקדם וביצוע פעולת תיקון עוד לפני שנוצרה פגיעה משמעותית במוצר.

פרומון מבלבל

dismate

מערכת פרומון מבלבל

טכנולוגיה מעשית לשליטה בעשי מחסן/מזון מאפשרת הקטנת השימוש בקוטלי מזיקים.

לשימוש במפעלי יצור מזון, מרכזי הפצה ורשתות שיווק.

אופן הפעולה: הצבת נדיפיות – Dispensers שמשחררות באופן מבוקר פרומון סינטטי נקבי לחלל המטופל, גורם הטעייה ובלבול של העשים הזכרים מאיתור הנקבות לצורך הזדווגות, בכך מוקטנת כמות הביצים שמטילות הנקבות וחלה ירידה משמעותית ברמת הנגיעות.

הפרומון בטוח לחלוטין ואינו חומר הדברה.

פרומון מבלבל הוא חלק מטקטיקת המניעה וניהול המזיקים בתעשיית המזון.

בועת Co2

co2

טיפול בחרקי מזון/מחסן ב – CO2 וחנקן

הפעלת שיטת הדברה חדשנית המחליפה את הצורך באיוד בגזים רעילים, שימוש בבועות שהם מתקנים אטומים ניידים, הכנסת המוצרים חו"ג לתוך הבועות והחדרת CO2 או חנקן.

הקטנת ריכוז החמצן בחלל המטופל לרמה לטלית פוגע והורג את כול דרגות ההתפתחות של החרק. השיטה מופעלת כיום לטיפול בחומרי גלם לתעשיית המזון, בעש הבגדים בחומר ארכיוני ובמוזיאונים.

ניתן לבצע מספר פריטים לדוגמא ספרים בודדים או עשרות טונות של חו"ג למפעלי מזון.

הטיפול מאפשר שימוש בחומרי גלם נקיים מנגיעות ללא שימוש בגזים רעילים וחומרי הדברה.

טיפול בחימום

2%d7%97%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9d

טיפול בחימום

חימום הוא  שיטת קטילה מכנית של חרקים, ללא שימוש בחומרי הדברה, החימום גורם לדנטורציה של החלבון בגוף החרק ומוות.

השיטה מיושמת בהליך קצר ושימוש בגנרטור המייצר חום וחשיפת המוצרים, קווי ייצור, חדרים ואולמות. העלאת הטמפ' תגרום לקטילת כל דרגות ההתפתחות של החרק.

השיטה ירוקה לחלוטין אינה מצריכה פינוי והוצאת עובדי המפעל, ניתן להמשיך לפעול ולייצר באופן חופשי.

ערפול קר/ חם

%d7%a2%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%a7%d7%a8

ערפול חם/קר בפריתרום טבעי

שימוש בתכשיר ההדברה רשום ע"י משרד להגנ"ס לערפול חללים ומיועד לטיפול בחרקי מחסן/מזון.

התכשיר הינו תכשיר טבעי מיצוי של פרחי חרצית, בעל רעילות נמוכה וכעת התכשיר היחיד המאושר ע"י משרד הסביבה לטיפול בחרקי מזון.   

לחברת איתן עמיחי ניסיון רב במניעה וטיפול בחרקי מזון בשוק הפרטי והמוסדי.

פנה אלינו לתיאום ביקור 1800-877-777.

חרקים רלוונטיים

עש הקמח ההודי

indianmealmoth

חיפושית קמח

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

אורזית משוננת חזה

insect2

חידקונית האורז

%d7%97%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%96

טלפון חרום: עמוס לביא 054-303-8585

שעות פעילות המשרד: 08:00 – 16:00

      1-800-877-777 להזמנות

משרדים ראשיים:

מושב חדיד, משק 13.
ת.ד. 918 שוהם 6085001.
פקס: 077-345-5131

שרותים

ג'וקים
פרעושים וקרציות
פשפשים
נמלים
עש
חרקי עץ
יתושים
ציפורים